četrtek, 29. maj 2014

Nekaj malega o meni.....


 
Nekaj malega o meni.....


Najprej (in med drugim) sem mama.  Trem nadebudnežem. Mama, ki se še vedno (ali pa pač znova)  rada igra.
Ob treh otrocih mi nikakor ni dolgčas in tudi priložnosti za igro ne zmanjka. Včasih pa, priznam, zmanjka idej ali energije. A nič zato, tako pač je.
 Med drugim so mi zelo všeč igrače, včasih celo bolj kot otrokom. Raznorazne igrače, didaktične, ustvarjalne, glasbene, lesene, lutke, za majhne in velike.... edino kar mi ni všeč, so "pofl" igrače, torej take, ki so same sebi namen, take ki se  kaj hitro polomijo in zato namesto veselja otroku predstavljajo razočaranje (mami pa tudi).
Druga zgodba je tudi ponudba kvalitetnih, raznovrstnih igrač na našem tržišču. Ja res je, imamo cel kup trgovin, a iskreno povedano je  na voljo ogromno "pofl" igrač. Precej manj pa dobrih igrač. In dobre in raznovrstne ponudbe. Če pa sem tako zahtevna, da iščem še dostopnost trgovine s kvalitetno in raznovrstno ponudbo, poleg tega pa še ustrežljivost in korektnost prodajalcev, potem preostane le nekaj trgovin, v katere je vredno stopiti. Brez dvoma pa je ena takih trgovin Kakadu.
Priznam, nisem tip človeka, ki rad postopa po trgovinah, zato  3x hura za spletno ponudbo. In omenjena trgovina Kakadu, je ena redkih, v katero se znova in znova vračam, res predvsem preko spleta, saj je tudi njihova spletna stran urejena in pregledna, na vse morebitna vprašanja pa dobim hitre in korektne odgovore in informacije.
Če torej iščete kvaliteto, pokukajte na http://kakadu.si/