četrtek, 4. september 2014

Igrajmo se z modo...Šablone za risanje -moda

Le kateri deklici ni všeč risanje oz. ustvarjanje  mode? No, kakšni nogometašici morda res ne, večini pa vendarle je.

Opažam, da je eden izmed hitov, med drugimi igračami, trenutno tudi risanje  oz. ustvarjanje oblačil, najpogosteje med mlajšimi šolarkami. Pa tudi marsikatera mlajša in starejša najstnica se  rada preizkuša  v ustvarjanju kreacij. Seveda,  pri starejših dekletih lahko že kar občudujemo raznorazne umetnine, saj so mladi polni ustvarjalnih žilic in domišljije.

In eden takih setov, ki so pri tem lahko v veliko veselje in pomoč, je tudi set "Šablone za risanje - moda" http://kakadu.si/lesene-igrace/1053-sablone-za-risanje-000772142229.html .
In prav tak set je bil  pri nas na počitnicah zadnji teden pred začetkom šole.
Gre za enostaven set, ki vsebuje 4 velike šablone, barvice, radirko, torej vse kar potrebuje nadobudna  modna oblikovalka.  Poleg domišljije in malo ustvarjalnosti, seveda.

Šablone so dekletom v pomoč pri risanju raznoraznih oblačil, ne manjkajo niti kopalke ali kak bolj prefinjen kos. Seveda pa styling ni popoln brez modnih dodatkov. Modni dodatek dandanes so tudi očala, pa ne le sončna.
In jasno, tudi za različne frizure je treba poskrbeti.
In vse to je na voljo mladim damam pri ustvarjanju s šablonami za risanje mode.



 
 
 
Pa da ne bomo krivični, tudi kak fant se rad preizkusi v modnem svetu.  Da pa ne bi bili prikrajšani, je Trgovina Kakadu http://kakadu.si/ poskrbela tudi za fante, ki jim moda ni preveč blizu, saj so zanje na voljo tudi seti šablon z bolj fantovskimi in nevtralnimi motivi.


No, takole smo pa pri nas ustvarjali...





Na začetku le ena  hitra "proba". Prave kreacije še niso dodelane, zato jih seveda ne smemo pokazati....





Ker je bil začetek šole že tik pred vrati in so bile priprave na šolo v polnem teku, še ni bilo dovolj časa za velike kreacije, kar pa bomo nedvomno nadoknadili.